15.12.2009 г., 13:20 ч.

Хайде да се съберем 

  Поезия » Друга
556 0 0
Нашето момиче вече е Голяма!
Отдавна тя не скача на ластик и на дама.
В книгите се рови, из нета все сърфира, 
има си тревоги, дето никой не разбира.
Планове чертае, целите си гони,
a до вчера с шепи хапваше бонбони...
И, макар че баща ù не ще да си признае, 
времето неумолимо бръчки по лицето вае.
С празник да затворим страничка, която
със знания основно  напълни ù главата. 
Девойката завърши... за празнуване е време.
Семейството приканва: 
                             “Хайде да се събереме!”

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??