24.10.2018 г., 8:55 ч.

Хайде, любов 

  Поезия
391 0 1

Хайде, любов,
престори се 
на притеснена за мен.
Изиграй го.
Ти си най-добрата актриса.
Отдавна.

 

Ще чакам с цветята в гримьорната.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??