2.11.2008 г., 20:37 ч.

Хайде, върви! 

  Поезия » Любовна
626 0 2
Замълчи! Не плачи!
Уморени са очите!
Свободен си! Хайде, върви!
За мен недей мисли!

Ще потъжа ден-два, но ще ми мине!
Сърцето ми ще ти прости!
Но спомена не ще изхвърля,
за тез две влюбени души!

Аз не плача! Виждаш ли?
Нека да изтрия твоите сълзи...
Тежко е, но ще ти мине!
Любов по-щастлива дано да срещнеш ти!

За нашата любов красива ще говоря!
За нашите прекрасни, мили дни!
Но сърцето вече никога не ще отворя!
Не искам пак така да ме боли...!

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много прочувствен стих!Но не затваряй сърцето си,отвори го и в миг любовта ще долети, защото само когато човек прощава и с мисли красиви за другия остава, то получава и подобаваща награда! Поздрави за искренността!
  • Страхотно е. Успях да го почувствам
Предложения
: ??:??