31.03.2023 г., 14:05 ч.

Хайку 2 

  Поезия » Източни форми
143 0 0

  ***
  ...Отлита време
  на крилете на птици
  в небесата... 
   
  ***
  Как ще намериш
  път към себе си, ако
  не търсиш?! Трудно...
   
  ***
  Дойде ли нещо
  наготово, истински
  ценно дали е?!...
  
  ***
  Лъжовен свят!...Да
  намериш опора в
  него?! Възможно!...
   
  ***
  Хубаво време.
  Разходка. Събеседник
  приятен. Мечта!...
  
  ***
  Не очаквай
  да се спънеш в златни
  кюлчета...Търси!
  
  ***
  Как да различиш
  вяра от заблуда?! С
  мъдрост и воля!...

 

  ***
  Роли сменяме
  непрестанно...Дали сме
  добри актьори?!...

© Радослава Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??