***
...Отлита време
на крилете на птици
в небесата...
***
Как ще намериш
път към себе си, ако
не търсиш?! Трудно...
***
Дойде ли нещо
наготово, истински
ценно дали е?!...
***
Лъжовен свят!...Да
намериш опора в
него?! Възможно!...
***
Хубаво време.
Разходка. Събеседник
приятен. Мечта!...
***
Не очаквай
да се спънеш в златни
кюлчета...Търси!
***
Как да различиш
вяра от заблуда?! С
мъдрост и воля!...
***
Роли сменяме
непрестанно...Дали сме
добри актьори?!...
© Радослава Антонова All rights reserved.