13.10.2011 г., 14:23 ч.

Хайку - 20 

  Поезия » Източни форми
773 0 2

 


водопади "Игуасу"
*************************

Хей, Игуасу!
Мое любимо място
вълнува сърцето.

©  Николай Пеняшки - Плашков

 

 

© Николай Пеняшки-Плашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??