10.01.2008 г., 0:42 ч.

Хайку 

  Поезия
609 0 11
******************** 

Мина Усмивката.

Погали лицето ми.

Остана в очите.

********************

Роди се Сълза.

Разкъса очите ми.

Заваля дъждът.

********************

Небето плаче

От усмихнати спомени.

Но идва Дъга.

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??