10 янв. 2008 г., 00:42

Хайку 

  Поэзия
612 0 11
******************** 

Мина Усмивката.

Погали лицето ми.

Остана в очите.

********************

Роди се Сълза.

Разкъса очите ми.

Заваля дъждът.

********************

Небето плаче

От усмихнати спомени.

Но идва Дъга.

© Виолет Гаджева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??