19.04.2008 г., 17:07 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
821 0 19



Кукувичката
преброява росата.
Колко богат ден!



Лазурни води
бягат към хоризонта.
Тъгува брегът.



Търся утеха
в изгнилите дънери.
Спри, кукувице!



Знойното слънце
се прегърна с морето.
Пак сама луна.



Ще ти изпратя
по лунната пътека
светулка и мост.




© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??