26.12.2007 г., 13:47 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
874 0 16

 

Заключена вина.

Отключена мечта.

Разчистена пъртина на греха.

© Росен Яворов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??