23.06.2023 г., 5:58 ч.  

Хайку, апева 

  Поезия » Източни форми
180 0 2

  ***
  Откровеността –
  най-верният път; водещ
  където трябва...


  ***
  Часовете – през
  игленото ухо на
  времето нишки...


  ***
  Поредица от
  грешки = пропилян живот!...
  Какво да правим!?...
 
  ***
  Разминаване
  с мечти, любов, живот!...
  Изход?! Или друг вход?!...
 
  ***
  Да отвръщаш ли
  на злото или да се
  предпазваш само?!...

 

  ***

  Скъпо заплаща за

  бездействието

  си човек,

  но и

  за

  не малко

  от действията

  си – също!...

 
  ***
  На Ариадна
  нишката –
  всеки
  има
  по
  една
  такава
  в лабиринта
  на живота си...

© Радослава Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Безкрайността е най-краткият път към себе си"
    Сенилга.
    Много вярно!
  • "Откровеността –
    най-верният път; водещ
    където трябва." .Страхотен! а...

    "Безкрайността е най-краткият път към себе си"
    Сенилга.
Предложения
: ??:??