***
Откровеността –
най-верният път; водещ
където трябва...
***
Часовете – през
игленото ухо на
времето нишки...
***
Поредица от
грешки = пропилян живот!...
Какво да правим!?...
***
Разминаване
с мечти, любов, живот!...
Изход?! Или друг вход?!...
***
Да отвръщаш ли
на злото или да се
предпазваш само?!...
***
Скъпо заплаща за
бездействието
си човек,
но и
за
не малко
от действията
си – също!...
***
На Ариадна
нишката –
всеки
има
по
една
такава
в лабиринта
на живота си...
© Радослава Антонова Все права защищены
Сенилга.
Много вярно!