3.03.2008 г., 9:18 ч.

Хайку:) 

  Поезия » Източни форми
746 0 2

Слънцето изгря
с лъчите на любовта
разцъфна пролет:)

© Мими Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??