Лятно
* * * * * *
Дъждът рисува, Полето цъфна,
Слънцето му се смее - пчелички смело жужат -
земята люби. врабчови клюки.
* * *
Жабички пеят,
бели гъски гълчат –
блатни суети.
* * * * * *
Лилия крие Петел наглежда
малко грозно патенце – шарените котенца -
спомен на лебед. селска приказка.
© Агапея Полис Всички права запазени