8.11.2009 г., 1:05 ч.

хайку 

  Поезия » Източни форми
539 0 0

В огледалото се разливат другите.
Позвънява новият приятел.
Вече не съм това, което бях.

© Анна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??