9.12.2010 г., 9:41 ч.

"""(хайку) 

  Поезия » Източни форми
713 0 29

                                                          ***

                                        слънцето

                                         прехвърля снопи

                                         рони се лято

 

                                         ***

                                         в короната на есента

                                         жълти листа

                                         тихо капят в нозете ù

 

                                         *** 

                                         дълбоки следи

                                         в снега

                                         снощи са минали коледари

 

                                         ***

                                         ябълков цвят

                                         по прозореца

                                         валяло е

 

                                                                                           09.12.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??