19.06.2012 г., 11:04 ч.

""" (хайку) 

  Поезия » Източни форми
804 1 11

***

кoнче без крак

в галоп с другите

въртележка


***

под няколко

слоя тапети

птиците от моето детство


***

диви люляци

пътеката ту изчезва

ту се появява



С първото и второто  хайку получих  Първа награда в приключилия скоро Пети национален БГ конкурс за хайку, а последното е сред отличените.

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??