19.09.2012 г., 15:36 ч.

""" (хайку) 

  Поезия » Източни форми
689 0 11

 

 

                                   

                                    ***

                                    строшено огледало

                                    търся парченцето

                                    с усмивката

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??