2.10.2012 г., 12:59 ч.

""" (хайку) 

  Поезия » Източни форми
542 0 5

 

   

                       1. след дъжда

                           ризата на плашилото

                           чиста

 

                      2.  есенно слънце

                           гроздето на асмата завито

                           в стари вестници

 

                      3. алея на славата

                          във втвърдения цимент

                          три котешки лапички

 

                      4. багажник пълен с буркани

                          един студент

                          тръгва към София

 

                      5. първи учебен ден

                          локва

                          пред вратата на съседите

 

                      6. спорят две плашила

                          на асмата

                          чий ред е да се поразходи

 

                     7.  капе дрозде

                          старецът прави бъчви

                          в отвъдното

                       

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??