21.11.2006 г., 22:55 ч.

Хайку - Пролет 

  Поезия
845 0 5


             в рохкава пръст
             поникват кокичета...
             бледи лебеди.

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??