29.10.2007 г., 8:55 ч.

Хайку за любовта 

  Поезия » Любовна
4009 0 34

 

                      

                                    

                    Аз съм лозата,

                    по която със нежност

                    ти се увиваш.

 

                    Пак зряло грозде

                    със сладост, устните ни     

                    в целувка слива.

 

                    И старо вино

                    на глътки, преди залез

                    от мен отпиваш.          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                       

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??