18.06.2024 г., 9:38 ч.  

Хайкурабийки 

  Поезия » Пародии
53 0 0

   Хайкушия

  - Човеко,

нито си еко,

но его.

 

   Психайку

Хайкухо

хайкукувица

хайкука.

 

   Хайкутия

Свобода - 

самоубийца

си е тя.

 

  Хайкувертюра

Голяма - 

мачо и дама - 

измама.

 

    

© Стефан Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??