Този дъжд…
винаги съм го познавала.
Твърдоглав и преднамерен,
целенасочен
към погромни последствия.
Не се престори на джентълмен,
поне от куртоазия,
можеше да пробва…
Импулсивно безразсъден,
разнася злопаметно
тонове енергия
за унищожаване.
Влюбен в омразата
на полюсите си.
Ври в електричество,
изхвърлено емоционално
нахалост.
Дъжд с опърничав характер,
неподлежащ
на укротителни експерименти.
Този дъжд…
откога ме е белязал с нрава си…
няма прогноза за спиране…
© Misteria Vechna Всички права запазени