6.06.2017 г., 22:40 ч.

Характеристика 

  Поезия » Свободен стих
492 0 0

     Ний всички сме подобни на коли,

     потъващи в сервиза на Живота!!!

     Достатъчно е там да ни очукат,

     да ни "погалят" с едрата шкурка,

     два слоя кит, малко боя,

     дано да хвръкнем пак по 

     Времевата Магистрала!!!

     Дано намерим ханчето "Л Ю Б О В"!

     Та белким срещнем свойта половинка –

     та да мирясаме оттук насетне...

     

 

© Момчил Манов Всички права запазени

 

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??