10.05.2007 г., 19:20 ч.

Хармония 

  Поезия
858 0 3

                               Гоня вятъра щастлива
                           по красивата зелена нива,
                           слънцето нежно ме гали
                           и скрити чувства в мене пали. 
        
                           Пея с птичките - те са чудесни
                           и колко живот има в техните песни.
                           Лягам, прекрасна, в тревата,
                           прегръща ме плахо земята.
 
                           Малки буболечици гъдел ми правят,
                           намигвам им, а те една на друга се хвалят.

© Гергана Терзиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??