18.09.2011 г., 0:31 ч.

Хармония 

  Поезия » Любовна
870 0 1

Хармония и нежност,

страст и суета,

любов във цяла вечност,

без ред и правила...


Всичко е простено,

всичко е до край

чувствата недей да спираш -

те ще бъдат тайният ни рай.


Преглъщам самотата,

подтискам и тъгата,

но всичко е в главата

и измъчва ми душата...


Минути отброявам

и дни без теб забравям,

но няма да спра да се надявам,

че заедно със теб ще остарявам.

© Теодора Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??