11.01.2005 г., 8:28 ч.

Хей, барман 1 

  Поезия
811 0 2

Хей, барман,
сипвай пълна чаша!
Налей сега едно
за здраве.
А тази кака,
там до теб, е наша,
присвила е око
и се надява.

Хей, барман,
днес не искам
Флирт, налей
ми от Савоя.
О, виж го,
онзи господин...
И Ахил бледней...
Ще превземе Троя.

Хей, барман,
чашата протече,
дай ми друга
нетечаща.
Виж, тръгват.
Е, късмет човече!

И таз услуга
се заплаща.

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??