1.09.2023 г., 21:09 ч.

Хепи бът дей 

  Поезия » Свободен стих
122 0 0

 

             Х Е П И Б Ъ Т Д Е Й

 

   Н А Г А Л Е Н А  Д И М И Т Р О В А

 

Честит да бъде тоя ден!

Денят на твоето рождение,

Господ да ти бъде Вечен Фен

и винаги ръката Му да е над тебе.

 

Да си жива,да си здрава,

но внимавай със гората!

Тренировките при баба

по-рискови са от карате!

 

Не можеш нея с нищичко да заблудиш,

тя има във живота опит дълъг,

пред нея не минават тънките лъжи,

какво се случва,тя вижда даже и зад ъгъла.

 

Сенсея си да радваш със успехи.

За цялата рода да бъдеш гордост!

На коланите цвета да сменяш леко

и до най-желаният да се домогнеш.

 

Господ шанс голям да ти даде,

от нищо да не чувстваш липса,

да се въртят рояци гаджета край теб,

но зорко ти оглеждай се... за Принца.

 

Цял живот да бъдеш галеница на Съдбата,

лесно да се справяш с наболелите проблеми,

с чест да носиш дълго името на бабка,

Принц най-готин за съпруга да те вземе.

 

01.09.2023г. гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??