Х Е Р К У Л Е С О В Ц И
Умникът Херкулес
с неземна сила надарен,
ученици има много днес.
В ужас стене нощ и ден
Нашата Планета
от устрема на всичките момчета
жадуващи за чистота
със Безскрупулна Душа.
Водата мръсотията помита
и я носи на талази...
Флора,фауна Господ да ви пази!
Човекът днес не ще да пита,
колко струва тази Чистота,
превърнала Водата във Боза?
Превърнахме в голям обор
изцяло нашата Земя,
но от него вместо тор
носи се Отровена Вода!
Душата ни от ден на ден чернее...
Истината,като свещ едва мъждее...
Такава ще ни бъде и Съдбата!
Със Щедра Бащинска Ръка
ще подарим на Бъдещето Мръсотия,
в Която сме затънали до Шия.
С този Дяволски Стандарт
Тровиме,Мърсим,Убиваме Наред
и говорим Смело,Ще Вървим Напред...
24.03.1989г.п.Усогорск
© Красимир Кръстев Всички права запазени