18.02.2017 г., 9:09 ч.

Херо и Ина 

  Поезия » Философска
410 0 0

Ах ах ах...какъв е този нежен прах

бял като снежец

като произведен в ТЕЦ

странна миризма излъчва

като вмирисаната бъчва


Дали ще се почуствам по-добре

ако го смръкна в моето носле

или ще ми стане лошо, ще повърна

по-добре-Не, после не мога да се върна


А този свят ми тъй харесва

дори да е понякога жесток

дори и майка ми да кресва

защото съм оставил лампата на ток


Има за какво да се живее

достатъчно е едно едничко същество

което да те гледа, да се смее

да е слънцето във твойто общество


За него, в следващия миг

ще се простя със белия ми прах

и ще издам победоносен вик

защото победих смъртта на шах.

© Kristina Mi Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??