Ти оставаш насаме със мене.
Искаш пак да те окъпя с поглед чист,
да отмия ежедневните проблеми.
Само че не си добър артист
и не можеш вечно да играеш.
В тая роля вече не вървиш.
Хайде, няма смисъл да гадаеш!
По-добре да ме освободиш
от присъствието си фатално
и от магнетичния си чар жесток.
Ти не си Ромео! Гениално:
Жулиета проумя житейския урок.
© Нина Чилиянска Всички права запазени