23.10.2016 г., 17:43 ч.

ххх 44 

  Поезия » Любовна
525 1 3

 

                                       На Емо

Дъждовни капки по лицето ти.

Това са моите сълзѝ.

Разсичам яростно небето ти.

Страстта ми тихичко пълзи

 

към миговете, изоставени

във сляпа, болна самота

и обещанията, давани

със нецелуната уста.

 

Ридае вятърът. Оплита

полите дълги на нощта.

Безмилостна печал връхлита

неизживените неща.

 

И махвам със ръка, простила

това, което ме гнети.

На завет в себе си стаила

единствената обич  – ТИ.

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??