На Емо
Дъждовни капки по лицето ти.
Това са моите сълзѝ.
Разсичам яростно небето ти.
Страстта ми тихичко пълзи
към миговете, изоставени
във сляпа, болна самота
и обещанията, давани
със нецелуната уста.
Ридае вятърът. Оплита
полите дълги на нощта.
Безмилостна печал връхлита
неизживените неща.
И махвам със ръка, простила
това, което ме гнети.
На завет в себе си стаила
единствената обич – ТИ.
© Нина Чилиянска All rights reserved.