На Емо
И не преставам да те търся.
И не преставам да те чакам.
И тиха мъка земетръсно
звъни по билото на мрака.
А ти пируваш със звездите.
А облаците чаши вдигат.
А ласките ни упорити
по пътя Млечен се настигат.
Не искам никак да те пусна.
Не трябва да ми отмилееш.
Не мога да забравя устните ....
Щом те обичам....ти живееш!
© Нина Чилиянска Всички права запазени