На Емо
Сега небесни къщи зидаш.
В тях ангелите си играят.
Зает си.И в съня не идваш,
но без да казваш, аз си зная,
че ме обичаш, че ме чакаш
и ме целуваш с ветровете.
Погледна ли звездите, сякаш
в тях погледът ти мило свети.
А птиците с гласа ти пеят.
Усмивката ти е в тревите.
И думите ти тайно греят
във клоните. И тайно питат
дали си спомням нашите нощи.
А мога ли да ги забравя?
Любов ми пращай... още, още...
Знам, тя едничка оцелява!
© Нина Чилиянска Всички права запазени