9.08.2008 г., 12:44 ч.

Хиляди лъжи 

  Поезия
605 0 1
Плени ме ти с тоз поглед,
плени ме ти с таз усмивка,
а сега оставяш ме да скитам
сама на таз земя.

Сърцето ми разкъса, знай,
рани го ти завинаги,
с тази подла изневяра,
с тези хиляди лъжи,
страдам аз за теб сега.

Защо, кажи, се влюбих в теб,
защо, кажи, измамена бях?
Всичките мечти погуби,
част от мене ти уби,
с тези хиляди лъжи.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защо, като си писателка, не пробваш да пишеш поетична проза, а пробутваш някаква форма на прозаична (чалга) поезия?
Предложения
: ??:??