21.05.2008 г., 11:33 ч.

Хиляди сълзи 

  Поезия » Любовна
1082 0 1

"Хиляди сълзи"

Интро: Минало, настояще и бъдеще се сливат в едно, там, където сме отново заедно аз и ти. В мойте сънища и мечти. Но когато се върна в реалния живот, осъзнавам, че съм сам и вървя по незнаен път.

 

Куплет:1

По пътя сам вървя, облян от болка и тъма,

а в сърцето ми живее само силната тъга.

Гледам все назад, а казвам, че вървя напреде.

Не можах да продължа, щом съдбата те отведе.

Остана спомен скъп, споменът за любовта;

любовта, родила се между нас двамата.

Телефонът ми звъни и се надявам да си ти.

Но напразна е надеждата, а сърцето ми кърви.

Снимката ти пак пред мене всеки ден стои.

Не знам как да ти опиша колко ме боли.

Живота си ще дам отново да те имам,

а в твоето име да се вричам аз не спирам.

С последни сили се опитвам болката да спра.

Да вдигна глава и напред да продължа

отново не успявам, споменът за теб живее.

Господи, кажи ми, любовта ми днес къде е?!

 

Куплет: 2

Не мога да забравя и не мога да простя,

че убиха любовта между нас двамата.

Твърде висока беше цената за това,

че аз не съумях да запазя любовта.

Днес - разделени, сам по своя път вървя,

но силно те обичам, все така ще продължа.

Казват - времето лекува, но това е лъжа,

защото всеки ден е по-голяма болката.

Скитам се в пустиня сред мъртва тишина

и за кой ли път към тебе аз протягам ръка.

Но ти не си до мен, а тя във въздуха виси.

Господи, трябва ли толкова да ме боли?!

Дали някой ден ще чуя нежния ти глас,

Завладян от тъга, за това се моля аз...

И се скитам в мрака, а сърцето ми крещи,

че любовта на живота ми това си ти!

 

Куплет:3

С ангелска усмивка най-красива на земята

през деня бе слънцето, а вечер бе луната.

Ти напълно и завинаги мойте мисли плени,

а след това ми каза: "За мене забрави!"

Губя те сега1 губя своята душа,

губя всичко, което аз обичах на света.

И с тази песен днес отправям аз молба.

Господи, моля те да ми върнеш любовта

на момичето, което не мога да забравя,

любовта си към нея не мога да оставя...

Да видя очите и да видя нейното лице,

до нея да се смее моето сърце,

да върна миговете, когато сме щастливи

и моментите заедно - толкова красиви...

Днес през хилядисълзи аз се моля да прости,

да забрави грешките, допуснати преди.

 

Припев:

Хиляди сълзи като звезди.

Хиляди сълзи в тъжните очи.

Хиляди сълзи, много самота

щом те няма до мене сега.

Хиляди сълзи търсят твоята любов.

Едно момче на всичко е готов.

И през хиляди сълзи те моли - прости!

Хиляди сълзи, хиляди сълзи...

© Веселин Друмев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ами раджам се че ви е харесал.В общи линии този текст е писан по деиствителен случай.Благодаря за мнението.Поласкан сум от думите Ви.
Предложения
: ??:??