6.09.2011 г., 16:06 ч.

Хипопотам 

  Поезия » Пародии
909 0 4

 

ХИПОПОТАМ

 

( ХИ ПО – ПО – НАЙ –ТАМ)

 

Я го вижте оня там –

   какъв голям хипопотам!...

От знатните велможи,

   дето са дебелокожи…

Бос е и дебеловрат,

   но е много гьон-сурат…

До шия е затънал в кал,

   но с уста голяма е зинàл…

Иска всичко да прилапа,

   затиснато под тежката му лапа…

Хора! Бягайте далече! –

  ( от дебелокожото човече)…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??