10.10.2013 г., 23:52 ч.

Хищна 

  Поезия
583 0 0

Очите красиви, лъжовни, ръцете нежни, греховни...
... сърцето, черно, бушува, душата тебе погубва...
... и устни сладки, коварни - изричат думи невярни...

... лице прекрасна прокоба, с лъжливи ласки поробва...

Тя - демон черен, коварен, прекрасен, зъл и покварен...
... над тебе властва, погазва и с дива страст те наказва...
И хищно в тебе се впива, кръвта с усмивка изпива...
... краде дъхът, сетивата... и в миг ти взима душата!

Евелина Панева

© Евелина Панева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??