20.11.2009 г., 20:40 ч.

Хол 

  Поезия » Друга
444 0 3

Стая. Ваза. Стол.
Тихо. Тъмно. Ствол.
Внезапна реч, неспираща вражда.
Скандал редува се с кавга.

Стая. Ваза. Стол.
Тихо. Тъмно. Кол.
Внезапен плач, неспиращи сълзи.
Без скандал и с много бледи светлини.

Стая. Ваза. Стол.
Тихо. Тъмно. Сол.
Внезапна сеч, неспиращо дихание.
Червени хора – в безсъзнание.

© Карина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??