4.06.2020 г., 7:56 ч.

Хоминини 

  Поезия » Друга
501 0 0

Хоминини

Как да пиша за любов, като не я разбирам.

Как да пиша за хората, като ги презирам.

Как да им вдъхна живот, като в гърдите им силиконови сърца пулсират и с всяко свое действие се насират.

Толкова много личности безлични.

Толкова много души себични.

Не ви горчи само във устата, а по скротумите и в червата.

Анархията било един вид протест, всички сме за общ психотест.

Резултатът е от без значени, човека си остава маймуна, А НЕ ТВОРЕНИЕ.

© Владимир Шулев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??