Хоминини
Как да пиша за любов, като не я разбирам.
Как да пиша за хората, като ги презирам.
Как да им вдъхна живот, като в гърдите им силиконови сърца пулсират и с всяко свое действие се насират.
Толкова много личности безлични.
Толкова много души себични.
Не ви горчи само във устата, а по скротумите и в червата.
Анархията било един вид протест, всички сме за общ психотест.
Резултатът е от без значени, човека си остава маймуна, А НЕ ТВОРЕНИЕ.
© Владимир Шулев All rights reserved.