15.03.2011 г., 22:53 ч.

Хора 

  Поезия
747 0 2

Хора

 

Виждам хора в шарките на плочките

и между листата на дърветата;

виждам им лицата и във точките,

бляскащи по тъмно по небетата.

 

Виждам ги и в облаците рехави,

и на плажа също - в песъчинките;

Виждам ги наконтени, със дрехи и

с хиляди емоции в трапчинките.

 

И на слънце кихна ли, ги виждам,

виждам ги в портретите, в тапетите,

и лица отвсякъде прииждат.

Но не виждам хора във човеците!

© Владислава Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз също за съжаление...зачудих се как ще свърши този стих, както винаги останах приятно изненадана ))))
  • Или по-скоро обратното...
Предложения
: ??:??