4.12.2009 г., 22:31 ч.

Хора... 

  Поезия » Философска
548 0 1

Тя седна на пейката тихо.

Сълзите болка издаваха.

Нощта и мъглата я скриха,

а хората все си минаваха...

 

Тя каза нещичко плахо.
В душата й беше тъма.
А хората дори не разбраха,
че се чувства ужасно сама.

 

Тя виждаше нещо отвъд.

Сърцето заби учестено.
Вледени се самотната плът,

вървяха хората. Уморени.

 

Тя стана от пейката в двора.

Сякаш бе минал се век...

Минаваха безчувствени хора,

защо я боли, хей, ЧОВЕК?!?

 

 

 

03.12.2009г.                

00:13ч.

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Самотата е в нас, дори и наоколо да е пълно с хора!
    Нека през Новата не сме сами!
    Поздрави, Пети!
Предложения
: ??:??