9.02.2011 г., 12:00 ч.

Хората говорят 

  Поезия » Любовна
881 0 2

Какво да кажа, за да останеш

и да си с мене ти?

Какво, кажи, не знаеш,

нали говориха ти лъжи?

 

Говориха, а ти им вярваше,

а сега ме питаш дали е така?

С мълчание ме наказваше

и обрече ме на самота.

 

Повярва ли на всеки ти,

тогава няма смисъл, знам?

Защото от техните лъжи

сега и ти си сам.

 

Когато аз говорих,

ти не слушаше мен.

Със тебе спорих

всеки божи ден.

 

Но много те обичам

и искам да съм с тебе аз.

Не, не го отричам

и няма да си правя пас.

 

Какво да кажа, за да останеш ти

и отговора зная?

Не вярвай на техните лъжи,

повярвай на мен накрая.

 

 

 

 

 

 

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??