26.10.2009 г., 2:23 ч.

Хотел 

  Поезия » Еротична
563 0 1

Денят за мене е красив.

В хотела съм най-щастлив.

Когато сме сами.

Моля те, сега нежно докосни.

Нежните ти пръсти.

По голото ми тяло.

Обичам да докосваш.

Да настръхвам в ръцете ти от страст.

А после да се гушна кротко и доволно да заспя.  

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??