Oct 26, 2009, 2:23 AM

Хотел 

  Poetry » Erotic
564 0 1

Денят за мене е красив.

В хотела съм най-щастлив.

Когато сме сами.

Моля те, сега нежно докосни.

Нежните ти пръсти.

По голото ми тяло.

Обичам да докосваш.

Да настръхвам в ръцете ти от страст.

А после да се гушна кротко и доволно да заспя.  

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??