5.12.2008 г., 20:00 ч.

Хотел Калифорния 

  Поезия » Любовна
761 0 6
Хотел Калифорния

Душата ми е като хотел Калифорния -
ю кен чек ин - ени тайм,
бат ю кен нева лив!
Влез, ще те приютя
и мига щастлив -
на вечността ще подаря.

Душите ни ще целуне вечността,
ще ги превърне в безкрайна радост
и ще ги подари на любовта
в хотел на вечна младост.

Уолкам! - Сач а лавли плейс,
сач а лавли плейс!
Р.S.

Не лъжа - сач а лавли плейс,
бързо, багажа и на следващия рейс.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??