12.05.2023 г., 13:03 ч.

Хотелът на Не мечтите 

  Поезия » Хумористична
362 0 4

 

 

Ооо  "Маяк"

Шест дена катерих стъпалата

Пъшках, псувах и проклинах архитекта,

построил те толкова високо над водата

и реализирал е без капка свян проекта.

Броих ги стъпалата, хиляди, милиони

и после още толкоз и отгоре

сигурно тълпа от легиони

е строил таз пирамида, чак догоре.

 

Но хареса ми, така се стегнах

ходейки напред-назад, и бях редовен

всеки мускул бе засегнат

с този фитнес тъй чутовен.

© Hristo Hristov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??