4.06.2019 г., 19:04 ч.

Храбростта на българските войни 

  Поезия » За деца
422 0 0

От времената древни до наши дни,
на българските войни славата блести,
безстрашни герои, дръзки, непобедими,
те защитаваха достойно родните земи,
да не попаднат в плен на враговете ни.
В неравни битки храбро се сражаваха,
за да я има България  живота си даваха,
ярко като слънце подвигът им в нас грее
и всеки българин  днес със тях се гордее.
Те българската славна история сътвориха
и живот в бъдещето на България дариха,
за това ще са вечно живи в нашите сърца,
делото им свято ще ни дава винаги крила,
всички заедно напред победно да вървим,
съвременна България с любов да градим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Кръстина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??